Skoči na glavni sadržaj
human design

Human Design

Upoznajte svoju pravu prirodu i potencijal kroz ovaj jedinstven vodič u energetsku strukturu. Karta Human Designa nam pokazuje naše slabosti i naše potencijale, upoznaje nas s našim nesvjesnim dijelovima te nam pomaže razumjeti sebe i svijet oko sebe. Kroz ovo čitanje upoznati ćete koje su vaše ranjive strane, kakav je dizajn vaših nesvjesnih centara te na koje centre se mežete osloniti odnosno gdje leži vaša snaga i moć.

Svi smo dizajnirani na jedinstven i drugačiji način tako upoznavanjem s našom pravom prirodom otvaramo prostor za razumijevanje drugih ljudi i međusobnih odnosa.

Human design karta nam pokazuje našu energetsku struktur, daje nam informacije kako funkcioniramo te na kojijnačin trebamo donsiti odluke, pomaže nam bolje razumjeti sebe i druge ljude. "hUMAN dESIGN"

Human design spaja znanje iz astrologije, sustava energetskih centara - čakri, I chinga i moderne kvantne fizike. Karta se dobiva iz podataka u trenutku rođenja i podataka 88 dana prije rođenja. Tako otkrivamo i onaj nesvjesni dio nas i inteligenciju tijela, koju često zanemarimo i posvetio se naučenim obrascima uma.

Iz ovog čitanja dobivamo odgovore na pitanja: Zašto su svi toliko različiti? Zašto mislim, osjećam i ponašam se na način na koji to činim? Koje su moje skrivene sposobnosti i snage te kako mogu prevladati ove izazove?  Osim ovih odgovora kroz sesiju čitanja karte  dolazimo do jasnoće i razrješavanja i drugih individualnih izazovnih situacija.

 

Za dogovor termina (online ili uživo)  i sva druga pitanja javite se na :

jagoda.kikic@gmail.com

091/5155145

O nama

Pridružite nam se i upoznajte dobrobiti drevne prakse yoge.

Tim učitelja u Padma studiju slijedi načela Hatha Yoge po učenju legendarnog Sri Dharma Mittre koji je osmislio yoga praksu po mjeri modernog čovjeka.

Kontakt info

Kontaktirati nas možete putem mobitela (WhatsApp, Viber također), emaila ili → kontakt forme.