Skoči na glavni sadržaj

Yoga za djecu!

JOGA ZA TINEJDŽERE
Zašto joga za djecu?
Djeca se u ovoj dobi susreću s mnogim fizičkim i mentalnim promjenama, te se također suočavaju s mnogim unutarnjim strahovima koje joga može ublažiti.
U tinejdžerskoj dobi djeca se suočavaju s pritiscima okoline za uspjehom, kao i s mnogim obavezama koje su pred njih stavljene.
Dodatne stvari koje djeca proživljavaju su otežana komunikacija kod kuće i u društvu, povlačenje, društveni pritisak za određenim statusom u društvu i određenim vanjskim izgledom pa sve to dovodi do pomanjkanja koncentracije i fokusa.
Joga za tinejdžere svakako može biti određeni ispušni ventil, mjesto gdje će steći mir i naučiti koristiti mnoge alate koji će im pomoću u suočavanju sa stresnim i izazovnim situacijama.
Tinejdžeri sportaši mogu koristiti jogu kako bi postigli bolje rezultate, a svakako uvelike pomaže kod skraćenih mišića, nepravilnog držanja i krive kralježnice koja se pravilnim vježbanjem može korigirati već u ranoj dobi.
Vježbe disanja uvelike pomažu kod oslobađanja stresa i dovode u stanje opuštenosti. Na satovima joge za tinejdžere naučit ćemo mnoge vježbe disanja, kako ih koristiti u svakodnevnom životu, kako se pripremiti za sve životne izazove koja su pred djecom, te bilo da kasnije nastave ili ne s jogom, ovaj će im tečaj svakako pomoći da izgrade unutarnju snagu i osnaže tijelo i um.
Tečaj je namijenjen djeci od 9 do 17 godine.
Tečaj vodi Marko Potočić, certificirani instruktor joge, otac dvoje djece te dugogodišnji joga praktikant, zagovornik zdrave prehrane i zdravog načina življenja.


Prvi ogledni (besplatni) sat je u subotu, 09.09. u 10:00h na Kajzerici. 


Mjesečna članarina iznosi 20 eura/150 kn.
Informacije i prijave na padmazagreb@gmail.com ili na broj tel. 091 3490710.
Adresa:
- III Južna obala br.11 (Kajzerica)

-ul.Božidara Magovca 89

O nama

Pridružite nam se i upoznajte dobrobiti drevne prakse yoge.

Tim učitelja u Padma studiju slijedi načela Hatha Yoge po učenju legendarnog Sri Dharma Mittre koji je osmislio yoga praksu po mjeri modernog čovjeka.

Kontakt info

Kontaktirati nas možete putem mobitela (WhatsApp, Viber također), emaila ili → kontakt forme.