Skoči na glavni sadržaj
pet, 23/09/2022      
20:00h
III Južna obala br 11

Zvučna Gong kupka

GONG ZVUČNA KUPKA u petak 23.09 u 20 h
“Gong zvučna kupka jedinstvena je mješavina zvučnog koncerta, meditacije i transformacijskog iscjeljivanja, osjetilnog iskustva u kojem sudionike preplavljuju zvučne vibracije koje proizvode tibetanske zvučne zdjele, kristalne zdjele, gongovi, koshi zvona i drugi zvučni alati. Rezultati su valovi mira, povećana svijest i duboko opuštanje uma, tijela i duha. Zvučna kupka može biti nezaboravno zvučno iskustvo za one koji traže duboko opuštanje, pomlađivanje i ubrzanje svog unutarnjeg putovanja, može ući u stanje duboke opuštenosti u kojoj se brišu vremenske i prostorne granice. Vrijeme staje dok ulazite u svijet vibracija, osjeta i iskustava. Tjelesne ozljede mogu se izliječiti i osloboditi starih emocionalnih trauma. Može se pristupiti sjajnim spoznajama. Osjećate se stvarno živo, živo. Kaže se da zvučno kupanje utječe i na fizičko tijelo i na suptilno tijelo te može pomoći u liječenju depresije, anksioznosti, kronične boli i nesanice, kao i produbiti meditaciju i potaknuti kreativnost, među ostalim prednostima. Kada doživite prvu zvučnu kupku, poželjet ćete još.
CELESTIAL SOUNDS (Gaura & Latica)
“Neki zvuci nisu odavde, već odozgo, poput nas i imaju potencijal odvesti nas tamo gdje pripadamo.” - Gaura
Gaura je te zvukove pronašao u gongovima i tibetanskim zvučnim zdjelama, a od tada vodi grupne Gong Zvučne kupke i individualne zvučne masaže, metodom Petera Hessa na čijem je Institutu završio stručno obrazovanje.
“Sve na svijetu ima svoju frekvenciju i svoj tok. Naša sloboda izbora omogućuje nam da odaberemo na kojoj frekvenciji želimo biti i na taj način odaberemo koji tijek svog života stvaramo. Za Laticu su Nebeski zvuci polje u kojem dolazi do mira i frekvencije zdravlja. Zvukovi gonga, tibetanskih zdjela i svih popratnih instrumenata omogućuju mi jo da uđe u meditativno stanje, stanje u kojem se njen čisti glas otvara kroz pevanje i doprinosi zajedničkom stvaranju iscjeljujućih zvukova zajedno s Gaurom. CELESTIAL SOUNDS:
www.celestialsounds.eu
www.facebook.com/celestialsounds108/
Cijena: 100 kn
Obavezne prijave na padmazagreb@gmail.com

O nama

Pridružite nam se i upoznajte dobrobiti drevne prakse yoge.

Tim učitelja u Padma studiju slijedi načela Hatha Yoge po učenju legendarnog Sri Dharma Mittre koji je osmislio yoga praksu po mjeri modernog čovjeka.

Kontakt info

Kontaktirati nas možete putem mobitela (WhatsApp, Viber također), emaila ili → kontakt forme.