Skoči na glavni sadržaj
pet, 02/09/2022      
18:00 h
Zeleni Kut

Yoga vikend u Gorskom kotaru

Vikend dobrih vibracija u Gorskom kotaru!!

Yoga vikend označava povlačenje ili odvajanje od kolotečine života. To su trenuci kada želimo napuniti svoje baterije, promijeniti rutinu života i dobro se opustiti.

Yoga praksa je namijenjena tome da nas poveže sa našim bićem i osnaži naš fizički i mentalni sustav.

Gorski Kotar je kraj koji obiluje šumom i kisikom, prepun je prekrasnih šetnica, proplanaka i jezera.🌿

Smjestiti ćemo se blizu Fužina u blizini jezera Bajer u drvenim kućicama usred proplanka, građene prirodnim materijalima.

Za Vas smo pripremili ukusnu vegansku hranu pripremljenu od domaćih namjernica. 🥑

PROGRAM:🚩

Vikend ispunjen druženjem, šetnjom i obilazakom Nacionalnog parka Risnjak te vecernjom meditacijom uz opuštajuće zvukove Gonga i tibetanskih zdjela. Program počinje u petak u 18h sa dolaskom na mjesto i smještajem po sobama.

U 19h je prvi yoga sat i međusobno upoznavanje.

-Jutra počinjemo laganom praksom kroz meditaciju, pranayamu i boravak na svježem zraku! Večer provodimo uz Sangu (druženje ) i Yoga nidru ( stanje duboke fizičke i mentalne opuštenosti).

-Yoga satovi:

-Provest ćemo Vas kroz Hatha yoga praksu koja je opuštajuća i prihvatljiva za sve tipove ljudi, bilo da ste početnik ili iskusni praktikant yoge.

Satove počinjemo s tehnikama disanja i kratkim zagrijavanjem tijela te nekoliko pozdrava suncu da bi pokrenuli energiju u tijelu. Nakon toga slijede stojeće I sjedeće, asane te završavamo sat potpunim opuštanjem.

-Yin yoga je nešto što svi vole. Potpuno relaksirajući pristup yoga položajima uz dugo zadržavanje u njima daje nam dubli uvid u naše tijelo i pomaže nam da otklonimo bolove ili napetosti u nekim određenim dijelovima tijela.☯️

U subotu krećemo prema NP Risnjak, to vrijeme ćemo iskoristiti za meditaciju, kupanje po izboru i šetnju. Navečer će nas Goran i Latica odvesti u jednu drugu dimenziju kroz zvukove Gonga i tibetanskih zdjela.

U nedjelju nakon jutarnje prakse posjetiti ćemo jedan od najljepših kanjona u Gorskom kotaru -Kamačnik.

SMJEŠTAJ:

- Puni pansion ( tri vegetarijanska /veganska obroka dnevno) sa smještajem u prostranim drvenim kućama, opremljenim saunom uz mogućnost korištenja bicikala.

-Jednokrevetne i dvokrevetne sobe.

Svi su dobrodošli bez obzira na iskustvo u yogi!

Cijene:

1250 kn za rane uplate do 21.08. (cijena uključuje smještaj, hranu, ulaznice u Nacionalni park i cijeli program)

1350 kn nakon 21.08. 

250 kn nadoplata za jednokrevetnu sobu.

Prijave na : padmazagreb@gmail.com

 

O nama

Pridružite nam se i upoznajte dobrobiti drevne prakse yoge.

Tim učitelja u Padma studiju slijedi načela Hatha Yoge po učenju legendarnog Sri Dharma Mittre koji je osmislio yoga praksu po mjeri modernog čovjeka.

Kontakt info

Kontaktirati nas možete putem mobitela (WhatsApp, Viber također), emaila ili → kontakt forme.