Skoči na glavni sadržaj
pet, 21/04/2023      
16:00h
III Južna obala br 11

Yoga vikend -Gorski kotar

Yoga vikend označava povlačenje ili odvajanje od kolotečine života. To su trenuci kada želimo napuniti svoje baterije, promijeniti rutinu života i dobro se opustiti.

Yoga praksa je namijenjena tome da nas poveže sa našim bićem i osnaži naš fizički i mentalni sustav.

Gorski Kotar je kraj koji obiluje šumom i kisikom, prepun je prekrasnih šetnica, proplanaka i jezera te je idealno mjesto za provesti ovakav vikend.🌿

Smjestiti ćemo se blizu Fužina u blizini jezera Bajer u drvenim kućicama usred proplanka, građene prirodnim materijalima.

Za Vas smo pripremili ukusnu vegansku hranu pripremljenu od domaćih namjernica. 🥦

PROGRAM:🚩

Vikend ispunjen druženjem, šetnjom i obilazkom Park šume Golubinjak, šlilja Lokvarka te večernjom meditacijom uz opuštajuće zvukove Gonga i tibetanskih zdjela.

-Jutra počinjemo laganom praksom kroz meditaciju, pranayamu i boravak na svježem zraku! Večer provodimo uz Sangu (druženje ) i Yoga nidru (stanje duboke fizičke i mentalne opuštenosti).

-Yoga satovi:

-Provest ćemo Vas kroz Hatha yoga praksu koja je opuštajuća i prihvatljiva za sve tipove ljudi, bilo da ste početnik ili iskusni praktikant yoge.

Satove počinjemo s tehnikama disanja i kratkim zagrijavanjem tijela te nekoliko pozdrava suncu da bi pokrenuli energiju u tijelu. Nakon toga slijede stojeće I sjedeće, asane te završavamo sat potpunim opuštanjem.

-Yin yoga je nešto što svi vole. Potpuno relaksirajući pristup yoga položajima uz dugo zadržavanje u njima daje nam dubli uvid u naše tijelo i pomaže nam da otklonimo bolove ili napetosti u nekim određenim dijelovima tijela.☯️

SMJEŠTAJ: 🏡

- Puni pansion u apartmanima Zelena Vrata (tri vegetarijanska /veganska obroka dnevno) sa smještajem u prostranim drvenim kućama, opremljenim saunom uz mogućnost korištenja bicikala.

Svi su dobrodošli bez obzira na iskustvo u yogi!

Cijena aranžmana za uplate do 06.04 iznosi 230 eura. Nakon toga 245 eura.

Za prijave i informacije kontaktirajte nas na : padmazagreb@gmail.com

Hvala i radujemo se Vašem dolasku!!

Vaš Padma tim

O nama

Pridružite nam se i upoznajte dobrobiti drevne prakse yoge.

Tim učitelja u Padma studiju slijedi načela Hatha Yoge po učenju legendarnog Sri Dharma Mittre koji je osmislio yoga praksu po mjeri modernog čovjeka.

Kontakt info

Kontaktirati nas možete putem mobitela (WhatsApp, Viber također), emaila ili → kontakt forme.