Skoči na glavni sadržaj
sub, 04/02/2023      
19 h
III Južna Obala br 11

Meditacija uz kristalne zdjele

Zvučne kupke kristalnim zdjelama dubinski opuštaju i vraćaju jasnoću misli, intuiciju i životnu energiju.

Ugodan zvuk i snažne vibracije kristalnih zdjela djeluju na um, emocije i tijelo, izazivajući stanje slično meditaciji. Vibracije zvučne kupke možete osjetititi i u svoijm tkivima - masiraju vaše stanice kao što morski valovi masiraju tijelo. Tijelo bude energizirano, a um miran i bistar.

Odvojite malo vremena za sebe - zastanite, opustite se i i vratite se u balans. Sve je u životu lakše i ljepše kad smo mi u miru i skladu sa samima sobom.

Donacija za radionicu :25 eura

KAKO SE PRIJAVITI
Uplatite 25 eura na IBAN HR5223400091111192687, a zatim pošaljite email na adresu info@leagobo.com ili privatnu poruku putem Instagrama ili Facebooka. Ili se prijavite telefonom na broj 099/ 631-4930.

O meni..

Ja sam Lea Gobo, wellness i feng shui savjetnica. Uživam kad mogu pomoći ljudima vratiti se u mir i lakoću života kroz tretmane, opuštajuće meditacije, zvučne kupke i feng shui.

Moja velika ljubav su kristalne zdjele jer omogućavaju brzo i ugodno opuštanje i pročišćavanje energije pa ljudima donesu puno dobrobiti.

Radim grupne i individualne zvučne kupke, tretmane, opuštajuće meditacije i pomažem vam urediti dom tako da podrži vaše namjere, snove i potrebe.

A u svibnju u Istri vodim retreat na kojem ćemo se baviti cjelovitom dobrobiti - bit će uključena i zvučna kupka.

Više o mom radu pročitajte na mom webu www.leagobo.com, a za inspiraciju o više balansa i dobrobiti u životu pratite me na Instagramu, LinkedInu i Instagramu

Dobrodošli!

O nama

Pridružite nam se i upoznajte dobrobiti drevne prakse yoge.

Tim učitelja u Padma studiju slijedi načela Hatha Yoge po učenju legendarnog Sri Dharma Mittre koji je osmislio yoga praksu po mjeri modernog čovjeka.

Kontakt info

Kontaktirati nas možete putem mobitela (WhatsApp, Viber također), emaila ili → kontakt forme.