Skoči na glavni sadržaj
Yoga studio Padma
sub, 01/05/2021      
19:00 h
III Južna Obala br.11

GonG Zvučna kupka

'Zvučna kupka je jedinstvena i divna mješavina zvučnog koncerta, meditacije i transformativnog liječenja, osjetilno iskustvo u kojem sudionike preplavljuju zvučne vibracije proizvedene pjevanjem zdjela, kristalnih zdjela, gongova, koshi zvona i drugih zvučnih alata. Rezultati su unutarnji mir, povećana svijest i duboko opuštanje uma, tijela i duha. Zvučna kupka može biti nezaboravno zvučno iskustvo za one koji traže duboko opuštanje, pomlađivanje i ubrzanje svog unutrašnjeg putovanja, može se ući u stanje duboke opuštenosti gdje ne postoje vremenske i prostorne granice. Vrijeme se zaustavlja dok ulazite u svijet vibracija, senzacija i doživljaja. Fizičke povrede mogu se izliječiti i osloboditi starih emocionalnih trauma. Može se pristupiti sjajnim uvidima te se osjećati živo. Kaže se da zvučno kupanje djeluje i na fizičko i na suptilno tijelo te može pomoći u liječenju depresije, anksioznosti, kroničnog bola i nesanice, kao i produbiti meditaciju i potaknuti kreativnost. Kad osjetite prvi zvučni val, poželjet ćete još.'' (www.celestialsounds.eu)

Goran Chloupek Gaura

''Neki zvuci nisu odavde, već odozgo, kao i mi, i imaju potencijal da nas odvedu tamo gore gdje i pripadamo.'' Goran je pronašao te zvuke u tibetanskim zvučnim zdjelama i gongovima i od tada vodi grupna zvučna putovanja i individualne zvučne masaže prema metodi Peter Hessa, na čijem je institutu završio stručnu edukaciju.

''Umijeće iscjeljenja i nauka o samospoznaji su oduvijek bili glavni dio mog života. Dublja stvarnost koja nadilazi ograničenja naših osjetila i odjekuje suštinom u nama samima i izvan nas, bila je nešto što me je oduvijek okupiralo. To me vodi ka studijama samospoznaje, proučavanjem filozofije koju sam diplomirao na Sveučilištu u Zagrebu, kao i duhovnim putem bhakti-joge, kojom se bavim od 1995., i ashtanga-joge čiji postajem certificirani joga instruktor (TT300) u 2019. Iskustvo zvučne masaže i zvučne kupke, u kojem prepoznajem nebeske kvalitete tih zvukova i vibracija (koji se opuštaju i liječe), a koji me prožimaju na fizičkom, mentalnom/emocionalnom i duhovnom nivou u stanje u kojem sam najbliži sebi, biloje iskustvo u kojem sam prepoznao poziv da ga proučim i usavršavam. Volim dijeliti znanja i alate koje sam stekao na ovom putu samoizlječenja kroz praksu zvučne masaže i zvučne kupke.''

Više o Goranovom radu možete pogledati/poslušati na www.celestialsounds.eu

Adresa: III Južna Obala br.11

Nedjelja, 01.05. u 19 - 20:30 h

Cijena za radionicu 75 kn.

Nakon zvučne kupke poslužujemo čaj. Mjesta su ograničena, rezervacije na: padmazagreb@gmail.com

O nama

Pridružite nam se i upoznajte dobrobiti drevne prakse yoge.

Tim učitelja u Padma studiju slijedi načela Hatha Yoge po učenju legendarnog Sri Dharma Mittre koji je osmislio yoga praksu po mjeri modernog čovjeka.

Kontakt info

Kontaktirati nas možete putem mobitela (WhatsApp, Viber također), emaila ili → kontakt forme.