Skoči na glavni sadržaj
Yoga studio Padma
pet, 24/06/2022      
19:30 h
III Južna Obala br.11

Face yoga- yoga za lice

Face Yoga kombinacija je položaja tijela i vježbi lica koje poboljšavaju vaš izgled na svim razinama, jer osim što zaglađuju vašu kožu i uklanjaju bore, također donose osjećaj opuštenosti, jasnoću uma te smanjuju glavobolje.

➡️Face Yoga usredotočuje se na pokrete i izraze lica, te vas podučava kako ispravno koristiti mišiće lica. Krajnji rezultat je mlađa, blistavija, čišća i zategnutija koža oslobođena napetosti i sa manje bora.

➡️Face Yogom moguće je zagladiti čelo, naglasiti čeljust, napuniti obraze, ukloniti nazolabijalne bore, zategnuti kožu vrata, smanjiti bore oko očiju, čak i povećati usne.

➡️Disanje također igra važnu ulogu u Face Yogi. Tijekom svakodnevnog procesa disanja ne izdišemo u potpunosti nakupljeni zrak iz pluća. No, dok radimo vježbe Face Yoge to je iznimno važno jer želimo nakupljeni CO2 zamijeniti svježim, oksigeniranim zrakom koji će nahraniti i osvježiti našu kožu. Usredotočujući se na svoj dah, opustiti ćete se i resetirati svoj um i tijelo, te se bolje povezati sa sobom. O pozitivnim učincima Face Yoge postoje brojna istraživanja te su znanstvenici dokazali da redovitim prakticiranjem Face Yoge u svega nekoliko tjedana možete ukloniti i preko nekoliko godina s lica, osjećati se bolje i samopouzdanije.

Petra Barišić yogina je već dugi niz godina, završila je TT200 te je certificirana instruktorica face yoge. Uz to je majka troje djece i docentica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Prijave na padmazagreb@gmail.com

Petak 24.06 u 19.30h

IlI Južna obala br.11, Yoga Studio Padma

Cijena radionice 80kn.

O nama

Pridružite nam se i upoznajte dobrobiti drevne prakse yoge.

Tim učitelja u Padma studiju slijedi načela Hatha Yoge po učenju legendarnog Sri Dharma Mittre koji je osmislio yoga praksu po mjeri modernog čovjeka.

Kontakt info

Kontaktirati nas možete putem mobitela (WhatsApp, Viber također), emaila ili → kontakt forme.