Skoči na glavni sadržaj
ned, 20/09/2020      
09:00 - 12:00 & 15:30 - 20:00
III Južna Obala br.11

Dani dobrih vibracija!

Dragi svi!

Željeli bismo vam predstaviti par izuzetno korisnih radionica, u našem Studiju Padma, kojima  možete unaprijediti osobni razvoj i pristup svijetu oko sebe!

U nedjelju 20.09. krećemo sa Danom dobrih vibracija gdje se možete upoznati sa yogom, Mindfulnesom, Vedic Art  meditacijama, Mindfull Parentship i na kraju sa Zvučnim kupkom sa zdjelama.

O programu:

  • Hatha Yoga- Stil Yoge prilagođen zapadnom čovjeku koji kroz povezivanje sa dahom kroz jogičke položaje dostiže mirnoču uma i tijela  (Marko- Yoga teacher TT200).
  • Mindfullnes - Svijestan pristup svakom događaju i trenutku u danu. Pomaže nam da stvorimo prostor u nama da promotrimo kakve odluke donosimo ( Mihovil- Mindfullnes instruktor).
  • Mindfull Art-  journey within. Serijali su tematski različitih (ili sličnih) radionica koje se baziraju na osobnom dubokom iskustvu univerzalnih duhovnih istina i principa uz primjenu kreativnih (art) elemenata  ( Kristina-Mindfull Art and Sound educator& Therapist). 
  • VEDIC ART - Vedic Art je metoda širenja svijesti, a slikanje je samo kanal kroz koji se izražavamo uranjajući i istražujući 17 kozmičkih principa Življenja. Sustav je osmislio švedski umjetnik Curt Kallman. Od svog je učitelja Maharishija dobio uputu i inspiraciju osmisliti školu koja će objediniti umjetnosti duhovnost (Kristina).
  • Zvučne Gong kupke - U grupnom i individualnom radu s ljudima koristi se zvuk gonga, zvučnih zdjela i vlastitog glasa kao podršku u procesima opuštanja, transcendecije i transformacije (Kristina). 

Raspored Nedjelja 20.09.:

9.00-10.00h – Hatha Vinyasa yoga (Marko)

10.15-11.15h – Vedic Art ( Kristina)

11.30-12.00h-  Mindfulness ( Mihovil)

Pauza

15.30- 16.30h- Mindfull Art (parentship)-( Kristina)

16.45-17.45h- Mindfull Teanage - ( Mihovil)

18.00-19.00h- Asthanga  yoga (Lara)

19.15- 20.00h- Zvučna Gong kupka (Kristina)

U suradnji sa Kućom Zdravlja i AyurVedskim zdravljakom Soul Food-om, koji sponzoriraju osvježenje od prirodnih čajeva i Vege snack.

Sve radionice su besplatne. Možete pohađati cijeli ili dio programa.

Molimo najave zbog ograničenog mjesta na mail: padmazagreb@gmail.com ili na mob: 091/ 3490 710

Hvala!

Namaste!

 

O nama

Pridružite nam se i upoznajte dobrobiti drevne prakse yoge.

Tim učitelja u Padma studiju slijedi načela Hatha Yoge po učenju legendarnog Sri Dharma Mittre koji je osmislio yoga praksu po mjeri modernog čovjeka.

Kontakt info

Kontaktirati nas možete putem mobitela (WhatsApp, Viber također), emaila ili → kontakt forme.